Parking lot occupancy

automatic parking lot occupancy

Automatiseer en versnel het terminal of depot toegangspoort proces. Controleer het containernummer en alle gevarenlabels met supplai deeplearning OCR object detectie.

bewaak en registreer elke beweging op de terminal met OCR

Deep learning OCR technologie van supplai heeft een verbetering gebracht ten opzichte van conventionele machine learning OCR software. Het verbetert de kwaliteit en zorgt voor een hogere flexibiliteit aan wat er kan worden geanalyseerd.
Onze OCR software bij de toetoegangspoort van je terminal, gate of depot zorgt ervoor dat je niets meer mist. Voor container terminals, rail terminals, depots, ro-ro terminals en intermodal terminals wordt het steeds belangrijker meer te registeren. Supplai zijn AI deep learning OCR technologie is in staat om buiten container nummers ook ISO code, GEVI, UN, ADR labels en zelfs schades te herkennen.

container nummer detectie

KWALITEIT

met uiterste precisie

Ons terminal of gate OCR-cameraportaal maakt snelle en nauwkeurige identificatie van verschillende objecten op containers mogelijk bij de poort. Heb je een klant specifieke wens, geen probleem! Laat het ons weten.

SCHADES

stilstand kost een fortuin

Met enorme volumes op de terminal is het lastig om alles te zien. Vaak kunnen foto's achteraf worden terug gezocht. Allemaal erg tijdsrovend.
Voorkomen is wat ons betreft beter dan genezen en dat gebeurd aan de poort! Ons OCR camerapoortaal kan bij de poort ,buiten foto's, ook een schade analyse doen. Zo voorkomt u later ook veel interchange discussies en eventueel onveilige situaties op de weg.
schade detectie containers

compleet

kenteken registratie

Behalve container nummer, gevarenlabel en schade AI algoritmes levert supplai ook kentekenregistratie camera’s om zo een compleet pakket te kunnen aanbieden.
Automatiseer op deze manier je volledige gate proces. 

flexibiliteit

ERP integratie en clouddashboard

OCR output van detecties bij de poort op de terminal of depot wil je op verschillende manieren gebruiken. Supplai biedt integratie naar gate/ERP/TMS en TOS systemen maar ook een eigen cloud dashboard waarin snel en makkelijk output kan worden terug gezocht. 

container detectie

nieuwe inzichten

the sky is the limit

Wat maakt supplai anders? Wij zijn een totaal leverancier van AI en RPA oplossingen. De markt is flink in ontwikkeling en het is belangrijk om een partner te hebben die de brug kan slaan tussen deze innovatieve techniek en de mogelijkheden voor je bedrijf. Hierdoor kunnen we vanuit de behoeftes van je bedrijf, samen verder werken aan nieuwe innovatieve ideeën. Zowel op kantoor als op de terminal of depot.
50 +
containers geanalyseerd
0 +
uur bespaard

gemakkelijk koppelen aan o.a.

leave your details and we will contact you!

Message sent!