Opstelterrein Automatiseringssysteem door supplai

Opstelterrein Automatiseringssysteem gebaseerd op AI door supplai om uw spoorwegsystemen volledig te automatiseren

supplai’s op-AI-gebaseerde Opstelterrein Automatiseringssysteem is een intuïtief, ultra modern systeem dat is ontwikkeld voor de automatische AI-optische herkenning van UIC-labels en -nummers. Ons zeer efficiënte op-AI-gebaseerde Opstelterrein Automatiseringssysteem – dat kan worden ingebouwd in alle soorten spoorvoertuigen zoals goederentreinen, locomotieven, gesloten goederenwagons enz. – ondersteunt de optische herkenning van verschillende UIC-nummers en labels dankzij de geavanceerde camera en nieuwste verlichtingstechnologie.

bewaak en registreer elke beweging op de terminal met OCR

Ons op-AI-gebaseerde Opstelterrein Automatiseringssysteem kan eenvoudig worden geïnstalleerd op alle intermodale infrastructuur zoals terminals en depots. Onze op-AI-gebaseerde Opstelterrein Automatiseringssysteem legt gegevens in realtime vast om de workflow te vergroten en de doorvoer te verbeteren. In tegenstelling tot traditionele automatiseringssystemen, is ons op-AI-gebaseerde Opstelterrein Automatiseringssysteem op software gebaseerd. Dit betekent minder hardware-investeringen.

Ons op-AI-gebaseerd Opstelterrein Automatiseringssysteem is voorzien van Font-Independent OCR-technologie, en daarmee is het in staat om de volgende gegevens vast automatisch vast te leggen:

 • UIC-nummers
 • ISO-tankcontainer nummers
 • ISO-codes
 • GEVI/UN-nummers
 • ADR-labels
 • Passend bij GEVI met ADR-labelsysteem

Onze op-AI-gebaseerde Opstelterrein Automatiseringssysteem detecteert en verstrekt ook de volgende gegevens:

 • Rastervorm en gewicht
 • Tarra gewicht
 • Chassisnummer controle
 • Datum en informatie bijvullen
 • Gegevens periodieke voertuigkeuring
 • Lading informatie
 • Wagon lengte
Rail OCR automation
verbeter de snelheid en bespaar kosten

supplai’s op-AI-gebaseerde Opstelterrein Automatiseringssysteem verbetert de snelheid van elk operationeel proces en bespaart tijd en de kosten van arbeidskracht. In tegenstelling tot andere traditionele Opstelterrein automatiseringssystemen, verbetert ons op-AI-gebaseerde Opstelterrein Automatiseringssysteem de ROI-tijd aanzienlijk en verbetert alle processen, zoals stops en rangeren zonder enige operationele processen te vertragen.

supplai’s op-AI-gebaseerde Opstelterrein Automatiseringssysteem die volledige integratie biedt met verschillende gate-, ERP- en TOS-systemen, beschikt ook over een eigen cloud dashboard. Dit zorgt voor het snelle vastleggen van metadata-analyse vanuit verschillende hoeken. supplai’s op-AI-gebaseerde Opstelterrein Automatiseringssysteem bereikt de hoogste nauwkeurigheid op de markt. Door middel van ‘reinforcement learning’ en ‘Predictive Maintenance’, verbetert onze op-AI-gebaseerde Opstelterrein Automatiseringssysteem de operationele processen gedurende een specifieke periode.

rail ocr

Door gebruik te maken van AI algoritmen, kan zelfs de meest kleine en obscure lettertypen en afbeeldingen detecteren die regelmatig óf af en toe verschijnen. supplai’s op-AI-gebaseerde Opstelterrein Automatiseringssysteem gebruikt ook realtime gegevens om toekomstige patronen te voorspellen. Zo krijgt u als gebruiker op elk moment en op elke plaats en zonder gedoe inzicht in de status van uw apparatuur. Op deze manier bent u altijd goed verzekerd van de beste kwaliteit  voor al uw AI-wensen en -behoeften.

functies

 • Ons op-AI-gebaseerde Opstelterrein Automatiseringssysteem is voorzien van geavanceerde optische herkenningssoftware die gegevens in realtime registreert en verzendt.
 • Ons op-AI-gebaseerde Opstelterrein Automatiseringssysteem ondersteunt alle treinlengtes en vrachtvoertuigen.
 • supplai’s op-AI-gebaseerde Opstelterrein Automatiseringssysteem is voorzien van een ‘font-independent OCR’ die codes en labels op vrachtcontainers, auto’s, wagons en spoorvoertuigen kan detecteren. Het is ook in staat om inconsistent geschreven codes of identificatienummers te herkennen.
 • Ons op-AI-gebaseerde Opstelterrein Automatiseringssysteem is compatibel met verschillende besturingssystemen.
 • supplai’s op-AI-gebaseerde Opstelterrein Automatiseringssysteem integreert naadloos met verschillende spoor-, ERP- en TOS-systemen. Dit zorgt voor eenvoudig en transparant ophalen van meta-data vanuit verschillende hoeken.
 • Ons op-AI-gebaseerde Opstelterrein Automatiseringssysteem is uitgerust met een ‘Low-consumption’ en technologisch geavanceerde verlichting om een ​​ongeëvenaarde beeldkwaliteit te bieden.
 • Ons op-AI-gebaseerde  Opstelterrein Automatiseringssystemen zijn uitgerust met een ‘Plug and Play’-functie; ze zijn eenvoudig in te stellen en werken perfect wanneer ze voor het eerst worden aangesloten, zonder veel aanpassingen of herconfiguratie. Ons op-AI-gebaseerde Opstelterrein Automatiseringssysteem kunnen echter volledig opnieuw worden geconfigureerd om aan uw behoeften te voldoen.

voordelen

 • supplai’s op-AI-gebaseerde Opstelterrein Automatiseringssysteem is eenvoudig in te stellen, betrouwbaar, flexibel en volledig handig. Ons op-AI-gebaseerde  Opstelterrein Automatiseringssystemen zijn gebaseerd op Deep Learning, in tegenstelling tot andere modellen die gebaseerd zijn op veel oudere technologie, zoals het samenvoegen van foto’s. Onze oplossingen vereisen veel minder hardware-investeringen dan traditionele systemen.
 • Onze op-AI-gebaseerde Opstelterrein Automatiseringssysteem garandeert de volledige automatisering van alle operationele processen van spoorterminals en depots.
 • supplai’s op-AI-gebaseerde Opstelterrein Automatiseringssysteem leest en detecteert IMDG-codes. Onze op-AI-gebaseerde Opstelterrein Automatiseringssysteem koppelt automatisch ADR-labels aan UN/GEVI-nummers.
 • Onze op-AI-gebaseerde Opstelterrein Automatiseringssysteem verhoogt de productiviteit, verbetert de nauwkeurigheid en verlaagt kosten. Het stroomlijnt processen en vermindert fouten door nummers, labels en tags automatisch te detecteren en te scannen. 
 • supplai’s op-AI-gebaseerde Opstelterrein Automatiseringssysteem wordt regelmatig bijgewerkt om kwetsbaarheden in software te bestrijden en bestaande functionaliteit te verbeteren.
 • Al onze systemen zijn ontworpen om aan de behoeften van de klant te voldoen.
 • Door gevaarlijke goederen te detecteren, vermindert onze op-AI-gebaseerde Opstelterrein Automatiseringssysteem alle risico op ongevallen en gevaarlijke situaties.

Onze op-AI-gebaseerde Opstelterrein Automatiseringssysteem kunnen worden gebruikt bij alle spoorweg- en intermodale infrastructuren, zoals treindepots en -stations, locomotiefloodsen, rangeerterreinen, classificatie terreinen, tankstations voor treinen, enz.

50 +
containers geanalyseerd
0 +
uur bespaard

gemakkelijk koppelen aan o.a.

laat je gegevens achter, en wij nemen contact op!

Bericht verzonden!