Treinspoor Automatiseringssysteem door supplai i

Treinspoor Automatiseringssysteem gebaseerd op AI door supplai om uw spoorwegsystemen volledig te automatiseren

supplai’s op-AI-gebaseerde Treinspoor Automatiseringssysteem is een intuïtief, ultra modern systeem dat is ontwikkeld voor de automatische AI-optische herkenning van UIC-labels en -nummers. Ons zeer efficiënte op-AI-gebaseerde Treinspoor Automatiseringssysteem – dat kan worden ingebouwd in alle soorten spoorvoertuigen zoals goederentreinen, locomotieven, gesloten goederenwagons enz. – ondersteunt de optische herkenning van verschillende UIC-nummers en labels dankzij de geavanceerde camera en nieuwste verlichtingstechnologie.

bewaak en registreer elke beweging op de terminal met OCR

Ons op-AI-gebaseerde Treinspoor Automatiseringssysteem kan eenvoudig worden geïnstalleerd op alle intermodale infrastructuur zoals terminals en depots. Onze op-AI-gebaseerde Treinspoor Automatiseringssysteem legt gegevens in realtime vast om de workflow te vergroten en de doorvoer te verbeteren. In tegenstelling tot traditionele automatiseringssystemen, is ons op-AI-gebaseerde Treinspoor Automatiseringssysteem op software gebaseerd. Dit betekent minder hardware-investeringen.

Ons op-AI-gebaseerd Treinspoor Automatiseringssysteem is voorzien van Font-Independent OCR-technologie, en daarmee is het in staat om de volgende gegevens vast automatisch vast te leggen:

 • UIC-nummers
 • ISO-tankcontainer nummers
 • ISO-codes
 • GEVI/UN-nummers
 • ADR-labels
 • Passend bij GEVI met ADR-labelsysteem

Onze op-AI-gebaseerde Treinspoor Automatiseringssysteem detecteert en verstrekt ook de volgende gegevens:

 • Rastervorm en gewicht
 • Tarra gewicht
 • Chassisnummer controle
 • Datum en informatie bijvullen
 • Gegevens periodieke voertuigkeuring
 • Lading informatie
 • Wagon lengte
Rail OCR automation
verbeter de snelheid en bespaar kosten

supplai’s op-AI-gebaseerde Treinspoor Automatiseringssysteem verbetert de snelheid van elk operationeel proces en bespaart tijd en de kosten van arbeidskracht. In tegenstelling tot andere traditionele spoor automatiseringssystemen, verbetert ons op-AI-gebaseerde Treinspoor Automatiseringssysteem de ROI-tijd aanzienlijk en verbetert alle processen, zoals stops en rangeren zonder enige operationele processen te vertragen.

supplai’s op-AI-gebaseerde Treinspoor Automatiseringssysteem die volledige integratie biedt met verschillende gate-, ERP- en TOS-systemen, beschikt ook over een eigen cloud dashboard. Dit zorgt voor het snelle vastleggen van metadata-analyse vanuit verschillende hoeken. supplai’s op-AI-gebaseerde Treinspoor Automatiseringssysteem bereikt de hoogste nauwkeurigheid op de markt. Door middel van ‘reinforcement learning’ en ‘Predictive Maintenance’, verbetert onze op-AI-gebaseerde Treinspoor Automatiseringssysteem de operationele processen gedurende een specifieke periode.

rail ocr

Door gebruik te maken van AI algoritmen, kan zelfs de meest kleine en obscure lettertypen en afbeeldingen detecteren die regelmatig óf af en toe verschijnen. supplai’s op-AI-gebaseerde Treinspoor Automatiseringssysteem gebruikt ook realtime gegevens om toekomstige patronen te voorspellen. Zo krijgt u als gebruiker op elk moment en op elke plaats en zonder gedoe inzicht in de status van uw apparatuur. Op deze manier bent u altijd goed verzekerd van de beste kwaliteit  voor al uw AI-wensen en -behoeften.

functies

 • Ons op-AI-gebaseerde Treinspoor Automatiseringssysteem Automatiseringssysteem is voorzien van geavanceerde optische herkenningssoftware die gegevens in realtime registreert en verzendt.
 • Ons op-AI-gebaseerde Treinspoor Automatiseringssysteem Automatiseringssysteem ondersteunt alle treinlengtes en vrachtvoertuigen.
 • supplai’s op-AI-gebaseerde Treinspoor Automatiseringssysteem Automatiseringssysteem is voorzien van een ‘font-independent OCR’ die codes en labels op vrachtcontainers, auto’s, wagons en spoorvoertuigen kan detecteren. Het is ook in staat om inconsistent geschreven codes of identificatienummers te herkennen.
 • Ons op-AI-gebaseerde Treinspoor Automatiseringssysteem Automatiseringssysteem is compatibel met verschillende besturingssystemen.
 • supplai’s op-AI-gebaseerde Treinspoor Automatiseringssysteem Automatiseringssysteem integreert naadloos met verschillende spoor-, ERP- en TOS-systemen. Dit zorgt voor eenvoudig en transparant ophalen van meta-data vanuit verschillende hoeken.
 • Ons op-AI-gebaseerde Treinspoor Automatiseringssysteem Automatiseringssysteem is uitgerust met een ‘Low-consumption’ en technologisch geavanceerde verlichting om een ​​ongeëvenaarde beeldkwaliteit te bieden.
 • Ons op-AI-gebaseerde Treinspoor Automatiseringssysteem Automatiseringssystemen zijn uitgerust met een ‘Plug and Play’-functie; ze zijn eenvoudig in te stellen en werken perfect wanneer ze voor het eerst worden aangesloten, zonder veel aanpassingen of herconfiguratie. Ons op-AI-gebaseerde Treinspoor Automatiseringssysteem Automatiseringssysteem kunnen echter volledig opnieuw worden geconfigureerd om aan uw behoeften te voldoen.

voordelen

 • supplai’s op-AI-gebaseerde Treinspoor Automatiseringssysteem Automatiseringssysteem is eenvoudig in te stellen, betrouwbaar, flexibel en volledig handig. Ons op-AI-gebaseerde Treinspoor Automatiseringssysteem Automatiseringssystemen zijn gebaseerd op Deep Learning, in tegenstelling tot andere modellen die gebaseerd zijn op veel oudere technologie, zoals het samenvoegen van foto’s. Onze oplossingen vereisen veel minder hardware-investeringen dan traditionele systemen.
 • Onze op-AI-gebaseerde Treinspoor Automatiseringssysteem Automatiseringssysteem garandeert de volledige automatisering van alle operationele processen van spoorterminals en depots.
 • supplai’s op-AI-gebaseerde Treinspoor Automatiseringssysteem Automatiseringssysteem leest en detecteert IMDG-codes. Onze op-AI-gebaseerde Treinspoor Automatiseringssysteem Automatiseringssysteem koppelt automatisch ADR-labels aan UN/GEVI-nummers.
 • Onze op-AI-gebaseerde Treinspoor Automatiseringssysteem Automatiseringssysteem verhoogt de productiviteit, verbetert de nauwkeurigheid en verlaagt kosten. Het stroomlijnt processen en vermindert fouten door nummers, labels en tags automatisch te detecteren en te scannen. 
 • supplai’s op-AI-gebaseerde Treinspoor Automatiseringssysteem Automatiseringssysteem wordt regelmatig bijgewerkt om kwetsbaarheden in software te bestrijden en bestaande functionaliteit te verbeteren.
 • Al onze systemen zijn ontworpen om aan de behoeften van de klant te voldoen.
 • Door gevaarlijke goederen te detecteren, vermindert onze op-AI-gebaseerde Treinspoor Automatiseringssysteem Automatiseringssysteem alle risico op ongevallen en gevaarlijke situaties.

Onze op-AI-gebaseerde Treinspoor Automatiseringssysteem Automatiseringssysteem kunnen worden gebruikt bij alle spoorweg- en intermodale infrastructuren, zoals treindepots en -stations, locomotiefloodsen, rangeerterreinen, classificatie terreinen, tankstations voor treinen, enz.

50 +
containers geanalyseerd
0 +
uur bespaard

gemakkelijk koppelen aan o.a.

laat je gegevens achter, en wij nemen contact op!

Bericht verzonden!