Robotic Process Automation

elk proces verdient een robot

Intelligentie van AI heeft ook een werkpaard nodig om uit te voeren. Robotic process automation doet dit op een betrouwbare manier.
Artificial Intelligence (AI) & Robotic Process Automation (RPA) Producten)

wat is robotic process automation?

Je hebt wellicht al flink wat processen geautomatiseerd met BPM in je ERP systeem. Maar hoe doe je dit als er meerdere applicaties in het spel zijn? Robotic Process Automation (RPA) software zorgt ervoor dat je processen na kan bootsen die nu door mensen worden gedaan. Je kostbare medewerkers voeren vaak nog elke dag handmatig herhaaldelijke taken uit en kan je vast beter besteden!
Artificial Intelligence (AI) & Robotic Process Automation (RPA) dashboard

na-apers

digitale robots

Met RPA technologie maken gebruikers software robots "bots", die op regels gebaseerde bedrijfsprocessen kunnen leren, nabootsen en uitvoeren. Met RPA-automatisering kunnen gebruikers bots maken door menselijke digitale acties te observeren en te herhalen. Zorg ervoor dat RPA onderdeel is van je BPM strategie.

de beste van de klas

laat zien hoe het moet

Laat uw bots zien wat ze moeten doen en laat ze vervolgens het werk nadoen. Robotic Process Automation softwarebots kunnen op menselijke manier communiceren met elke applicatie of systeem. Ze onderscheiden zich door dag en nacht, non-stop, sneller, betrouwbaarder en preciezer te kunnen werken. En ze vragen niet om salarisverhoging.
Artificial Intelligence (AI) & Robotic Process Automation (RPA) implementatie

werkplezier

automatiseer saai werk

Vergeet copy-paste. Het grootste deel van kopiëren en plakken staat hoog op de lijst van de meest saaie taken om te doen. Wij automatiseren zo’n taak voor je en zo verzamelt en schoont je applicatie data op.

durf het anders te doen

groei door

Twijfel je om naar een volgende versie van je ERP systeem te gaan? Laat onze robots deze extra klikken gewoon voor je uitvoeren. Een migratie van een ERP systeem is vaak stressvol en zorgt voor veel kosten. Deze extra kosten wegen niet altijd op tegen de opbrengsten terwijl je wel graag vooruit wilt.
Artificial Intelligence (AI) & Robotic Process Automation (RPA) voor bedrijven)
Contact Supplai

einzelgänger

ben ik klaar voor RPA?

Sommige taken lenen zich perfect ervoor RPA los te gebruiken. In de praktijk zien we echter vaak dat de combinatie van RPA met AI pas echt krachtig wordt! Dus ben je nog niet helemaal zeker of voor jouw probleem RPA en/of AI je helpt neem dan contact op, we brainstormen graag met je.
bespaard 3-10 x de kosten na 5 jaar
verminderd de menselijke fout
razendsnel
werkt altijd door:
24 / 7 / 365

Gemakkelijk gekoppeld aan o.a.

laat je gegevens achter, en wij nemen contact op!

Bericht verzonden!