kunstmatige intelligentie

dé blog over AI

Leer hier alles over AI, wat je er mee kan en wat RPA, EDI, BPM, NLP, Machine en Deep learning betekenen. Doe inspiratie op om je bedrijf te verbeteren met AI!

dé blog over Artificial Intelligence voor uw bedrijf

Met onze algoritmes ligt Artificial Intelligence (AI) binnen handbereik. Verbeter, versnel en verduurzaam je bedrijfsprocessen en zie verbanden in je big data doormiddel van deze krachtige techniek. Leer hier alles over AI, wat je er mee kan en wat RPA, EDI, BPM, NLP, Machine en Deep learning betekenen. Doe de inspiratie op om je bedrijf te verbeteren met AI!
AI in de haven

Digital Brains voor de Haven – (Onze Haven)

Onze Haven – Kan artificial intelligence (AI) de haven ondersteunen bij de explosieve groei en de uitdagingen waarmee we worden geconfronteerd? Kan het tekort aan arbeidskrachten worden opgelost met behulp van AI? Koen de Jong is er stellig van overtuigd.

samenwerking supplai DDC VES

Drone inspectie met AI op de Haringvlietbrug

supplai is in de arm genomen door Volker Engineering Structures (VES; onderdeel van Volker Wessel) om samen met DDC Smart Inspections (Dutch Drone Company) een methode te ontwikkelen voor een slimmere inspectie aan de Haringvlietbrug.

laat je gegevens achter, en wij nemen contact op!

Bericht verzonden!