Gate en Reach Stacker OCR voorkomt uitgifte foute containers

augustus 2, 2023

Uncategorized

Gate En Reach Stacker Ocr

R.B.C. is een multimodale terminal in Rotterdam-Botlek voor de opslag van lege- en geladen tankcontainers, volle boxcontainers en -reefer units. Om te zorgen dat de juiste containers worden uitgegeven, wordt gebruik gemaakt van slimme camera’s met Artificial Intelligence software van supplai. Deze slimme camera’s bevinden zich bij de in- en uitgang van de terminal en op de reach stackers.

Kosten Vanwege Uitgifte Foute Containers

“Voorheen typte de chauffeur van de reach stacker handmatig het nummer in van de container die hij verplaatst naar de vrachtwagen. De vrachtwagenchauffeur typte bij het verlaten van de terminal zijn boekingsnummer in. Deze werkwijze sloot niet uit dat er fysiek een verkeerde container op die vrachtwagen werd geplaatst. Het kon daarom gebeuren dat er foute containers werden uitgegeven. Dit kost heel veel tijd en brengt extra kosten met zich mee om die container weer terug te halen en de fout te herstellen.”

Controle Door Slimme Camera’s Met Ai

“Dankzij de slimme camera’s van supplai bij zowel de in- en uitgang van de gate als op de reach stackers weten we zeker dat de juiste container vertrekt op de juiste boeking. Alle containernummers staan bij ons in een systeem en daar hangt een eigenaar achter. Dat systeem zit weer gekoppeld aan de cargo kaarten van de chauffeurs. Als dit nummer overeenkomt met elkaar gaat de slagboom pas open. Het voorkomt de uitgifte van foute containers en daarmee extra kosten.”

Chris de Rijke – R.B.C. Container Terminal

Innovatieve Gate Ocr Oplossing

Automatiseer Je Eenvoudig Al Jouw Toegangsprocessen Verhoog de doorvoersnelheid, verbeter de nauwkeurigheid van controles en bespaar op arbeidskosten. Onze techniek is razendsnel, zeer nauwkeurig, schaalbaar én goedkoper dan traditionele Gate OCR systemen.

Reach Stacker Ocr

Automatiseer De Registratie Van Containernummers Automatiseer, verbeter én versnel de containerregistratie tijdens overslag processen met onze innovatieve Reach Stacker OCR. Onze oplossing gebruikt artificial intelligence om real time videobeelden te analyseren en begrijpen.