TOC Europe Rotterdam Ahoy

juni 2, 2024

Uncategorized

TOC Europe Rotterdam Ahoy 2024 

Wanneer? 11-13 juni
Waar? Rotterdam Ahoy, Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam.
Openingstijden: 11 en 12 juni van 10:00 tot 18:00 en 13 juni van 10:00 tot 15:00.
Waar vind je Supplai? stand – A30 op de IT Partner stand
Wie: exposanten
Waar is iedereen: plattegrond 
Wat te doen in Rotterdam: scroll naar beneden in dit artikel

TOC Europe is de plek om te leren van en te netwerken met ’s werelds toonaangevende havenbeslissers, beleidsexperts, oplossingsaanbieders en meer. Met een ongeëvenaarde erfgoed van 40 jaar heeft dit evenement zich stevig gevestigd als de jaarvergadering voor professionals in de haven- en vrachttoeleveringsketen. Het primaire doel van het evenement is om strategieën te superchargen en visies voor havenoperaties werkelijkheid te maken. Of je focus nu ligt op aanpassen aan het onvoorspelbare economische klimaat of gewoon het omarmen van de spannende nieuwe technologieën die de sector revolutioneren, TOC Europe biedt een uitgebreid platform om deze thema’s te verkennen.

Jaarlijks trekt TOC Europe bezoekers van over de hele wereld, waaronder besluitvormers op C-niveau, ingenieurs, automatiseringsexperts en digitaliseringsspecialisten. Het biedt een ongeëvenaarde kans om te netwerken met collega’s uit de industrie en te leren over de nieuwste ontwikkelingen in de sector. De betekenis van het evenement ligt in het vermogen om onder één dak een diverse groep professionals en belanghebbenden samen te brengen, allen toegewijd aan het verbeteren van haven- en terminaloperaties. Deze vakbeurs dient als een cruciaal contactpunt voor degenen die betrokken zijn bij de container supply chain, en biedt inzichten in markttrends, technologische innovaties en strategische ontwikkelingen.

De conferentiesessies en tentoonstellingen richten zich op verschillende cruciale aspecten, waaronder havenapparatuur, automatisering, digitalisering en duurzaamheid. Deelnemers kunnen waardevolle inzichten verkrijgen van beleidsexperts en industriële leiders, die hun kennis en ervaringen delen in het omgaan met de uitdagingen en kansen in de haven- en vrachttoeleveringsketen. De aanwezigheid van toonaangevende leveranciers en exposanten op het evenement verhoogt verder de waarde ervan, door een uitgebreid beeld te bieden van de huidige staat en toekomstige richting van de industrie.

Informa Markets, de organisator van TOC Europe, zorgt ervoor dat elke editie van het evenement voldoet aan de hoge verwachtingen van de deelnemers. Door een omgeving van samenwerking en leren te bevorderen, blijft TOC Europe een cruciale rol spelen in het vormgeven van de toekomst van havenoperaties en supply chain management.

Anticiperen op TOC Europe 2024 in Rotterdam

TOC Europe 2024 zal plaatsvinden in het gerenommeerde Rotterdam Ahoy Centre van 11 tot 13 juni 2024. De editie van dit jaar belooft een hoogtepunt te worden voor professionals in de haven- en vrachttoeleveringsketenindustrie. Rotterdam, bekend om zijn strategische belang in de wereldhandel, dient als de perfecte achtergrond voor dit belangrijke evenement. Als een van ’s werelds toonaangevende havens, biedt Rotterdam een dynamische en relevante setting voor discussies en demonstraties gericht op de toekomst van terminaloperaties.

De editie 2024 van TOC Europe zal een robuuste agenda bevatten met sessies over automatisering, duurzaamheid en digitalisering. Deelnemers kunnen uitkijken naar interactie met de nieuwste technologische vooruitgangen en verkennen hoe deze innovaties kunnen worden geïntegreerd in hun operaties. Het evenement zal spannende nieuwe technologieën tentoonstellen die de sector revolutioneren, zoals Supplai’s AI Gate, Rail, Crane en Reachstacker OCR, en biedt een platform voor oplossingsaanbieders om hun geavanceerde producten en diensten te tonen.

Rotterdam Ahoy, de locatie voor het evenement, is goed uitgerust om zo’n grootschalige vakbeurs te huisvesten. De ultramoderne faciliteiten zorgen ervoor dat zowel exposanten als bezoekers een productieve en plezierige ervaring hebben. Het evenement zal C-level besluitvormers, beleidsexperts, automatiseringsspecialisten en andere belangrijke belanghebbenden samenbrengen, allen gretig om hun inzichten en strategieën te delen voor het navigeren door het onvoorspelbare economische klimaat. De conferentie zal ook focussen op hoe aan te passen aan de huidige marktomstandigheden, waarbij de nadruk wordt gelegd op het belang van flexibiliteit en innovatie bij het bereiken van operationele uitmuntendheid.

Naast de conferentiesessies zal de tentoonstellingsvloer bruisen van activiteit. Exposanten van over de hele wereld zullen hun nieuwste oplossingen presenteren, waarbij deelnemers de kans krijgen om uit eerste hand de tools en technologieën te zien die de industrie vooruit helpen. Netwerkmogelijkheden zijn volop aanwezig, waardoor deelnemers kunnen verbinden met collega’s, uitdagingen kunnen bespreken en mogelijke samenwerkingen kunnen verkennen.

TOC Europe 2024 in Rotterdam is niet zomaar een evenement; het is een cruciaal keerpunt voor de industrie. Het biedt een unieke kans voor professionals in de vrachttoeleveringsketen om inzichten te verkrijgen, oplossingen te vinden en strategieën te ontwikkelen die hen zullen helpen voorop te blijven in een snel evoluerende markt. Of je nu een havenbeslisser, een ingenieur of een specialist in automatisering of digitalisering bent, dit evenement mag je niet missen. Sluit je aan bij ons in juni 2024 bij Rotterdam Ahoy om deel uit te maken van het essentiële container supply chain evenement van het jaar.

Supplai op de TOC Europe 2024

Supplai en Loadmaster.ai zullen aanwezig zijn op de TOC Europe 2024. Supplai zal zijn innovatieve AI-video gebaseerde Gate, Rail, Crane en ReachStacker OCR benadrukken. De aanwezigheid van het bedrijf op het evenement zal zijn toewijding aan het revolutioneren van terminaloperaties en de vrachttoeleveringsketen demonstreren. Als toonaangevend AI-bedrijf biedt Supplai geavanceerde producten die de efficiëntie en nauwkeurigheid in verschillende logistieke processen verbeteren.

Supplai hun AI Gate OCR, Rail OCR, Crane OCR en ReachStacker OCR gebruiken geavanceerde AI en real-time videoanalyse om processen te stroomlijnen, fouten te verminderen en de algehele productiviteit te verhogen.

Supplai nodigt alle deelnemers uit om ons te bezoeken op stand nr A30. Door in contact te komen met industriële leiders en oplossingsaanbieders, zullen deelnemers waardevolle inzichten verkrijgen in de nieuwste trends en ontwikkelingen in de sector. Of uw focus nu ligt op aanpassing aan de huidige marktomstandigheden of het verkennen van nieuwe technologische vooruitgang, de aanwezigheid van Supplai op TOC Europe 2024 belooft praktische en innovatieve oplossingen te bieden om aan uw behoeften te voldoen.

TOC Europe Ahoy
TOC Europe Ahoy

Inzichten voor professionals in de vrachttoevoerketen

Een van de belangrijkste voordelen van deelname aan TOC Europe 2024 is de kans om deel te nemen aan verschillende persoonlijke sessies en workshops. Deze sessies zullen een breed scala aan onderwerpen behandelen, waaronder automatisering, duurzaamheid en digitalisering. Deelnemers zullen horen van experts die waardevolle inzichten zullen bieden in de huidige markttrends en praktische oplossingen zullen bieden om de terminaloperaties te verbeteren.

De beursvloer zal een ander hoogtepunt van het evenement zijn. Het zal een gevarieerd aanbod van exposanten bevatten die hun nieuwste producten en diensten presenteren. Dit is een uitstekende gelegenheid voor professionals om nieuwe technologieën te ontdekken die hun operaties kunnen verbeteren en efficiëntie kunnen bevorderen. Of u nu op zoek bent naar nieuwe leveranciers of innovatieve oplossingen, de tentoonstelling zal een uitgebreid overzicht bieden van wat er beschikbaar is op de markt.

Netwerkmogelijkheden bij TOC Europe 2024 zijn ontworpen om samenwerking en kennisdeling te bevorderen. Deelnemers krijgen de kans om in contact te komen met collega’s, industriële leiders en oplossingsaanbieders, relaties op te bouwen die kunnen leiden tot toekomstige samenwerkingen. Dit evenement gaat niet alleen over leren van de presentaties en tentoonstellingen; het gaat ook over het betrekken bij de gemeenschap en het bespreken van de toekomst van de vrachttoevoerketen.

Sluit u bij ons aan op de weg naar groei bij het essentiële evenement voor de container supply chain. Of uw focus nu ligt op aanpassing aan het onvoorspelbare economische klimaat of op het omarmen van de spannende nieuwe technologieën die de sector revolutioneren, TOC Europe 2024 in Rotterdam belooft een transformerende ervaring te zijn voor alle deelnemers.

Dingen om te doen in Rotterdam tijdens de handelsbeurs

Tijdens het bijwonen van TOC Europe 2024, dat plaatsvindt in Rotterdam Ahoy, zullen deelnemers tal van mogelijkheden hebben om de bruisende stad Rotterdam te verkennen. Bekend om zijn innovatieve architectuur, rijke culturele scene en drukke haven, biedt Rotterdam een verscheidenheid aan activiteiten die uw verblijf tijdens de handelsbeurs zullen verrijken.

Een van de belangrijkste hoogtepunten van een bezoek aan Rotterdam is de indrukwekkende moderne architectuur. De skyline van de stad is bezaaid met iconische structuren zoals de Erasmusbrug, de Kubuswoningen, en de Markthal. Deze bezienswaardigheden bieden geweldige fotomogelijkheden en een gevoel van de vooruitstrevende geest van de stad. Daarnaast is het Rotterdam Ahoy Centre zelf een getuigenis van de toewijding van de stad aan het hosten van grootschalige internationale evenementen, waardoor het de perfecte locatie is voor TOC Europe 2024.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in kunst en geschiedenis, heeft Rotterdam een aantal musea van wereldklasse. Het Museum Boijmans Van Beuningen biedt een uitgebreide collectie beeldende kunst, terwijl het Maritiem Museum inzicht geeft in de diepe verbinding van de stad met de maritieme geschiedenis. Deze culturele instellingen bieden een ontspannende en educatieve pauze van het drukke schema van de handelsbeurs.

Liefhebbers van eten zullen niet teleurgesteld worden, aangezien Rotterdam thuis is voor een diverse culinaire scene. De multiculturele samenstelling van de stad wordt weerspiegeld in het brede scala aan restaurants en voedselmarkten. Een leuke plek om eten en geschiedenis te combineren is Hotel New York. Een bezoek aan de Markthal is een must, waar u lokale delicatessen en internationale keukens onder één spectaculair dak kunt proeven.

Naast de culturele en culinaire attracties is de haven van Rotterdam een belangrijk hoogtepunt. Als een van de grootste en drukste havens ter wereld, biedt het havenrondleidingen die een uniek perspectief bieden op de cruciale rol van de stad in de wereldhandel. Deze rondleidingen zijn vooral relevant voor deelnemers aan TOC Europe, die inzichten uit de eerste hand bieden in haven- en vrachttoeleveringsketenoperaties.

Rotterdam biedt een rijk palet aan ervaringen die de professionele voordelen van het bijwonen van TOC Europe 2024 aanvullen. Of u nu een exposant, een leverancier of een professional in de haven- en vrachttoeleveringsketen bent, de stad heeft iets te bieden. Zorg ervoor dat u volledig gebruik maakt van de culturele, historische en culinaire geneugten van Rotterdam tijdens uw verblijf.

FAQ

Het bijwonen van TOC Europe 2024 in Rotterdam Ahoy vereist veel planning en voorbereiding. Om u te helpen het meeste uit uw bezoek te halen, hebben we antwoorden samengesteld op enkele van de meest gestelde vragen. Deze zullen essentiële details bevatten zoals data, locatie, vervoersopties en nog veel meer.

Wat zijn de data en locatie voor TOC Europe 2024?

TOC Europe 2024 wordt gehouden van 11 tot 13 juni 2024 in het Rotterdam Ahoy Centre in Rotterdam, Nederland.

Wat zijn de openingstijden voor TOC Europe 2024?

De tentoonstelling is geopend van 10:00 tot 18:00 uur op 11 en 12 juni, en van 10:00 tot 15:00 uur op 13 juni.

Waar kan ik de plattegrond voor TOC Europe 2024 vinden?

De plattegrond voor TOC Europe 2024 kan worden gedownload van de officiële website van TOC Europe. Het biedt gedetailleerde informatie over de locaties van exposanten en de indeling van het evenement.

Wat is het standnummer voor Supplai op TOC Europe 2024?

Supplai en Loadmaster.ai zullen tentoonstellen op stand A30 in samenwerking met IT Partners. Zorg ervoor dat u hun stand bezoekt om meer te leren over hun nieuwste AI-innovaties.

Hoe kan ik met de metro of bus naar Rotterdam Ahoy komen?

Rotterdam Ahoy is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. U kunt metrolijn D of E nemen naar het station Zuidplein, dat op korte loopafstand van de locatie ligt. Verschillende buslijnen stoppen ook in de buurt van het Ahoy Centre.

Welke soorten sessies en workshops zijn beschikbaar op TOC Europe 2024?

TOC Europe 2024 zal een verscheidenheid aan sessies en workshops bevatten die zich richten op automatisering, duurzaamheid, digitalisering en andere belangrijke onderwerpen in haven- en vrachttoeleveringsketenbeheer.

Wie zijn de belangrijkste exposanten en sponsors op TOC Europe 2024?

Het evenement zal een breed scala aan exposanten en sponsors hosten, waaronder toonaangevende oplossingsaanbieders, beleidsexperts en belanghebbenden uit de industrie. Gedetailleerde lijsten zijn te vinden op de website van TOC Europe.

Welke netwerkmogelijkheden zijn er beschikbaar op TOC Europe 2024?

TOC Europe 2024 biedt talrijke netwerkmogelijkheden via de app, inclusief geplande sessies, informele meet-ups en speciale netwerkevenementen die zijn ontworpen om professionals uit de industrie met elkaar te verbinden.

Hoe registreer ik me voor TOC Europe 2024?

Registratie voor TOC Europe 2024 kan online worden voltooid via de officiële website van TOC Europe. Er zijn verschillende pasopties beschikbaar om aan verschillende behoeften te voldoen.

Wat zijn enkele aanbevolen hotels in de buurt van Rotterdam Ahoy?

Er zijn verschillende hotels gunstig gelegen in de buurt van Rotterdam Ahoy, die een scala aan accommodaties bieden voor verschillende budgetten. Aanbevelingen zijn te vinden op de website van TOC Europe of via reisboekingsplatforms.