Waarom Advario AI based Rail OCR van supplai gebruikt

oktober 2, 2023

Uncategorized

Slimme Camera’s

Advario is een toonaangevende wereldwijde speler in de opslagindustrie, met een gerichte strategie voor groei op het gebied van chemicaliën, gassen en nieuwe energieën. Advario heeft wereldwijd 14 terminals. Bij de terminal in de Stolthaven in Antwerpen wordt een slimme camera met Artificial Intelligence van supplai gebruikt om de administratieve afhandeling van treinen te automatiseren.

Administratietijd Per Trein

“Er komen hier dag en nacht treinen aan in de terminal. Wagon per wagon vullen wij die treinen met  vloeistoffen en zorgen we dat de juiste gegevens worden overgezet in ons Terminal Management Systeem. Dat gebeurt nu handmatig. Er loopt letterlijk iemand langs de wagons, noteert de gegevens en voert dit in in het systeem. Dit manuele proces kan wel tot een half uur duren.”

Waarom Supplai

“We zijn daarom op zoek gegaan naar een oplossing om dit te automatiseren. We hebben voor een samenwerking met supplai gekozen vanwege hun expertise en ervaring met Rail-OCR, de snelheid waarmee de oplossing geïmplementeerd kon worden en de minimale veranderingen die nodig waren in onze hardware.”

Slimme Camera’s Met Artificial Intelligence

“Supplai heeft ons voorzien van een slimme camera met AI software die de gegevens van de wagons afleest en deze automatisch doorstuurt naar ons systeem. Als dit goed gaat, zijn we van plan dit verder uit te breiden naar andere locaties. Wij verwachten zo heel wat tijd te kunnen winnen in het proces.”

Thomas Beyers – Advario Stolthaven Antwerpen

Ai-based Rail Ocr

Verbeter De Snelheid En Bespaar Kosten Supplai’s AI-based Rail OCR verbetert de snelheid van elk operationeel proces en bespaart tijd en de kosten van arbeidskracht. Verbeter processen zoals stops en rangeren zonder enige vertraging!