Logistic Document OCR: 50% groeien in 5 jaar

augustus 2, 2023

Uncategorized

Logistic Document OCR

R.M.I. Global Logistic Services is een operator die vloeistoffen vervoert in tank containers door heel Europa, voornamelijk door gebruik te maken van rail en short sea routes. Voor het automatiseren van aankomst-, vertrek- en vertragingsberichten van het vloeistoffentransport wordt de logistic document OCR oplossing van supplai gebruikt.

Informatie Over Transport Automatiseren

“Als wij een transport doen van Rotterdam naar Milaan gebruiken we tot wel 5 verschillende modaliteiten, legs genoemd. Iedere leg heeft een geplande-, geboekte- en werkelijke datum en tijd aan het begin en eind. Dus voor 1 transport heb je 30 tijden en datums die je moet verwerken wil je een juist overzicht van je transport houden. Daar bovenop komen ook de eventuele vertragingen die je moet verwerken. Dat gebeurt nu handmatig en kost gewoon heel veel tijd en is niet het meest leuke werk. We hebben supplai daarom gevraagd dit te automatiseren.”

In De Toekomst Data Voorspellen

“Het algoritme van supplai is voor een aantal klanten operationeel en het levert een serieuze tijdsbesparing op. Vanwege de hectische tijd met personeelstekorten zijn we nog bezig met het aansluiten van andere klanten waar we het algoritme voor trainen. In de toekomst willen we zelfs kijken of we ook data kunnen voorspellen. Verwachten we vertraging? Dan kunnen we proactief onze klanten informeren.”

Potentie Van Artificial Intelligence

“Wij zijn gestart met het gebruik van Artificial Intelligence oplossingen zodat we met hetzelfde aantal mensen groei kunnen bewerkstelligen. Als doel hebben wij om 50% te groeien in 5 jaar met slechts 15% stijging van overheadkosten. Je moet slimmer omgaan met je systemen, daarom ze ik veel potentie in AI.”

Chris de Rijke – R.M.I Global Logistic Services

Logistic Document Ocr

Automatiseer Eenvoudig De Verwerking Van Logistieke Statusberichten Versnel je processen, voorkom fouten en spaar saaie repeterende taken voor jouw kostbare werknemers uit!