haarscherp Zien

mis nooit meer een beeld

Automatiseer menselijke visuele inspecties en verhoog je efficiëntie en kwaliteit. Analyseer objecten via foto's of video's en verkrijg inzicht in de fysieke eigenschappen van je assets.

Artificial Intelligence (AI) & Robotic Process Automation (RPA) toegepast

analyseer beelden als nooit tevoren

Met AI kun je elk soort camera beeld (RGB / [N]IR / thermisch / lidar / radar / laser) analyseren. Dit stelt ons in staat om bij vele toepassingen de processen te versnellen en kwaliteit te verhogen. Denk hierbij aan schade-inspectie, assetinspectie, bodeminspectie, bouwplaats-analyse, warehouse-inspecties, toegangscontroles en nog veel meer!
ai object detectie

arendsogen

mis niets

Consistentie en kwaliteit zijn belangrijk. Laat onze algoritmes je helpen bij allerlei kwaliteitscontroles.

SCHADES

stilstand is achteruitgang

Het manueel beoordelen van schades kost veel tijd en is nog eens heel subjectief ook. Gebruik onze algoritmes om efficiënter en effectiever te werken.
beeldanalyse objectdetectie
beeldherkenning

real-time

compleet inzicht

Een overvolle winkel, we hebben het allemaal meegemaakt. Zeker nu tijdens de COVID-19 pandemie kan dit niet. Of wil je gewoon weten hoe druk het is vanwege capaciteitsplanning? Meet de drukte, objectief. Tel de mensen in je winkel of de auto's op een parkeerplaats. Alles is mogelijk.

onverslaanbaar

meten is weten

Mensen kunnen tellen, maar bij extreem grote hoeveelheden zal een mens over moeten gaan tot schatten. Voor onze algoritmes is dit geen enkel probleem. Wil je weten hoe groot de verwachte oogst is of zelfs de kwaliteit hiervan? Naast het tellen van objecten zijn ook kwalitatieve metingen mogelijk. Grootte, beschadigingen, vormanalyse en meer. En uiteraard niet alleen voor sinaasappels.
object detectie orange
schadeherkenning

Claims

administratie kost veel (tijd)

Verzekeringsclaims, inklaringsagent, assetmanagement. Krijg je veel beelden te zien die je moet beoordelen? Automatiseer het met onze algoritmes!

nieuwe mogelijkheden

the sky is the limit

Hoe zou het zijn als bedrijven met talloze trucks op de weg de kwaliteit van het wegdek konden meten? Dat zou een revolutie zijn in onderhoud. Artificial intelligence is processen compleet aan het veranderen. Heb jij een idee? Spar met ons, dan zorgen wij voor de juiste algoritmes hierbij!
pothole beeldherkenning beeldanalyse
0 +
beelden geanalyseerd
0 +
uur bespaard
0 x
sneller dan werknemers

gemakkelijk koppelen aan o.a.

elke camera een extra paar ogen

Automatiseer menselijke visuele taken en verhoog je efficiëntie en kwaliteit.

laat je gegevens achter, en wij nemen contact op!

Bericht verzonden!