object detectie

object detectie met artificial intelligence

Automatiseer de menselijke visuele beeldanalyse en verhoog de efficiëntie en kwaliteit van je processen.

ai object detectie

analyseer foto’s en video’s met object detectie AI

Object detectie, computer vision of objectherkenning, beeldherkenning of beeldanalyse zijn synoniemen voor artificial intelligence technologie die in staat is om bij elk soort camera (normale, infrarood, thermische, lidar of radar en laser beelden) de output te analyseren en vervolgens voorspellingen te maken over wat er is gedetecteerd. Dit stelt ons in staat om bij vele toepassingen de processen en kwaliteit te verbeteren. Denk hierbij aan schade-inspectie, assetinspectie, bodeminspectie, bouwplaats-analyse, warehouse-inspecties, toegangscontroles en nog veel meer!

beeldanalyse.ai

KWALITEIT

met uiterste precisie

Bij productie zijn consistentie en kwaliteit belangrijk. Laat onze object detectie algoritmes je helpen met deze beeldanalyse kwaliteitscontroles.

SCHADES

stilstand kost een fortuin

Het manueel doen van beeldanalyse van schades kost veel tijd en is nog eens heel subjectief ook. Gebruik onze object detectie algoritmes om efficiënter en effectiever te werken.
beeldanalyse objectdetectie
beeldherkenning

slimmer

omdenken

Tijdens Covid hebben we het allemaal meegemaakt. Een maximum aantal mensen in de winkel. Of wil je gewoon weten hoe druk het is vanwege capaciteitsplanning? Je kan object detectie algoritmes trainen om beeldherkenning te doen zoals jij dat wilt

werk slimmer

meten is weten

Wil je weten hoeveel de verwachte oogst is of zelfs de kwaliteit hiervan? Zomaar een voorbeeld van de kracht van AI object detectie.
object detectie orange
schadeherkenning

Claims

administratie kost veel (tijd)

Verzekeringsclaims, inklarings agent, asset management. Krijg je veel beelden te zien die je moet beoordelen? Automatiseer het met onze object detectie algoritmes!

nieuwe inzichten

the sky is the limit

Hoe zou het zijn als bedrijven met talloze trucks op de weg de kwaliteit van het wegdek konden meten? Dat zou een revolutie zijn in onderhoud. AI implementaties zijn processen compleet aan het veranderen. Heb jij een idee? Spar met ons, dan zorgen wij voor de juiste algoritmes hierbij!
pothole beeldherkenning beeldanalyse
0 +
beelden geanalyseerd
0 +
uur bespaard
0 x
sneller dan werknemers

gemakkelijk koppelen aan o.a.

laat je gegevens achter, en wij nemen contact op!

Bericht verzonden!