Artificial Intelligence

de revolutie die AI heet

De mogelijkheden van artificial intelligence zijn eindeloos en de enige grens is je eigen creativiteit. Welk proces zou jij willen automatiseren?

AI & RPA voor bedrijven

wat is artificial intelligence?

Kunstmatige intelligentie of artificial intelligence, meestal afgekort tot AI, zijn wiskundige algoritmes die in staat zijn taken uit te voeren waar normaal gesproken menselijk intelligent gedrag voor nodig is. Het is in staat om te leren uit grote hoeveelheden data en zijn nieuwe kennis te generaliseren naar onbekende scenario's. Dit is wat kunstmatige intelligentie "intelligent" maakt en waarom het zo waardevol is. Het kan uit bijna elk soort data leren en dit toepassen op de voor ons meest nuttige manier!
Artificial Intelligence (AI) & Robotic Process Automation (RPA) toegepast

SLIM

digitale hersenen

Artificial Intelligence heeft de kracht om menselijk denken na te bootsen. Daarnaast is het in staat om te leren van ervaringen en dingen te doen die ooit alleen menselijke hersenen leken te kunnen. Als gevolg hiervan wordt de term Artificial Intelligence of AI steeds vaker gebruikt als acroniem om software of machines te beschrijven die de menselijke intelligentie en het probleemoplossend vermogen ervan nabootsen.

algoritmes

machine learning

Een belangrijke subgroep van AI waarin wij veel opereren is machine learning. Dit is de tak van AI die zich bezighoudt met algoritmes die leren uit voorbeelddata. Deze computer-programma's kunnen data en de patronen daarin begrijpen.
Artificial Intelligence (AI) & Robotic Process Automation (RPA) implementatie

het neusje van de robot

deep learning

Deep learning is weer een subgroep van machine learning, en kan worden gezien als nóg iets slimmer. Net als bij machine learning kunnen deze algoritmes data begrijpen, alleen zijn ze ook in staat om te leren zonder dat wij uitleggen hoe.

RPA

een onmisbare partner

Veel van je processen zijn een combinatie van repetitieve handelingen en slimme handelingen. Met alleen slimmigheid ben je er dus (nog) niet. Daarom focussen wij ons op het combineren van AI en RPA. Afhankelijk van de klantwens zullen wij de juiste combinatie voorstellen.
Artificial Intelligence (AI) & Robotic Process Automation (RPA) Producten)
Robotic Process Automation RPA

ben ik klaar voor AI of RPA?

Stel jezelf de volgende vraag:

Welk proces is repetitief (zowel kantoor als magazijn en/of fabriek) en wordt door een medewerker gelezen, gezien, gesproken, geanalyseerd, voorspelt of beslist?

Welke gegevens zijn beschikbaar en gerelateerd, zijn complexe gegevens waar verbanden tussen bestaan en kan jullie service niveau verbeteren of kosten niveau verlagen?

Heb je ideeën na het lezen van deze vragen? Dan ben je klaar voor AI!
bespaard 3-10 x de kosten na 5 jaar
verminderd de menselijke fout
meer inzicht in je processen en data
werkt altijd door:
24 / 7 / 365

Gemakkelijk gekoppeld aan o.a.

laat je gegevens achter, en wij nemen contact op!

Bericht verzonden!