Broekman Logistics gebruikt Gate OCR oplossing van supplai

maart 2, 2023

Uncategorized

Uniek In Regio Rotterdam

Broekman Logistics is een full service logistieke dienstverlener gespecialiseerd in vervoer over zee, de weg, het spoor, door de lucht en multimodaal vervoer. Ze zijn als multipurpose breakbulk terminal uniek in de regio Rotterdam en hebben daar verschillende terminals. De breakbulk divisie die zich richt op short-sea containers gebruikt sinds kort de op IP camera’s en video AI-gebaseerde Gate OCR oplossing van supplai.

Processen Optimaliseren

“Bij Broekman Logistics zijn we bezig met de implementatie van een nieuw operationeel systeem.
We hebben daarom alle processen tegen het licht gehouden. Het komt wel eens voor dat er een verkeerde container de terminal verlaat. Het kost veel tijd en geld om dat te herstellen en de container weer op de juiste plek te krijgen. We zijn daarom gaan onderzoeken hoe we dat proces met Gate OCR kunnen verbeteren.”

Schade Detecteren

“Waar we het platform van supplai ook voor gebruiken is het detecteren van schade. Wanneer een klant voorheen schade meldde aan een container moesten wij alle camerabeelden gaan doorzoeken naar de juiste container. In het platform van supplai kunnen we simpelweg het containernummer invoeren en krijgen we direct de juiste beelden om eventuele schade te bekijken.”

Ai Ten Opzichte Van Traditionele Ocr

“We hebben verschillende partijen gesproken en gekozen voor supplai vanwege hun innovatieve karakter. Met de AI toepassing die supplai biedt worden nummers, symbolen en figuren afgelezen op een veel innovatievere manier dan traditionele partijen dat doen. Normaal gesproken maken dure lijnscan camera’s veel foto’s die vervolgens aan elkaar worden geplakt tot een uitgestrekte afbeelding van de container. Dat is met de techniek van supplai niet nodig.”

Waarom Supplai

“Supplai is een jong bedrijf dat innovatief is, iets dat wij belangrijk vinden. Het is een wat kleinere club waardoor je pragmatischer te werk gaat en samen meer gedaan krijgt. Grote partijen zijn vaak flink duurder en het is voor ons ook nieuw. Daarom is dit een hele goede manier om laagdrempelig te starten. De AI gebaseerde Gate OCR is nu geïmplementeerd bij de hoofdingang en als het succesvol is willen we het ook bij de achteringang toepassen.”

Thomas Kuijpers – Broekman Logistics

‘een Mooie Mijlpaal Voor Onze Termimal”

Ook Rob van Dijk, Director Operations bij Broekman Logistics en verantwoordelijk voor deze terminal is enthousiast over de implementatie van het systeem. “De ingebruikname van supplai’s AI-gebaseerd Gate OCR-systeem is een mooie mijlpaal voor onze terminal. We zien dit moment als een belangrijke stap in de digitalisering van onze logistieke processen binnen Broekman Logistics.”

Gate Ocr Op Basis Van Al

Automatiseer Eenvoudig Al Jouw Toegangsprocessen

Verhoog de doorvoersnelheid, verbeter de nauwkeurigheid van controles en bespaar op arbeidskosten met onze innovatieve Gate OCR oplossing.