DE nieuwste Technologieën

doe ook mee met de nieuwe technologische revolutie!

De producten die we maken zijn gebaseerd op twee technieken; artificial intelligence (AI) en robotic process automation (RPA).

Artificial Intelligence (AI) & Robotic Process Automation (RPA) voor bedrijven)

hoe we doen wat we doen

De belangrijkste twee technieken in ons portfolio staan hieronder uitgelegd. Maar waarom gebruiken we deze twee technieken? Het gebruik van AI stelt ons in staat om slimme toepassingen te maken, en RPA helpt ons om deze te automatiseren.
Artificial Intelligence (AI) & Robotic Process Automation (RPA) toegepast

AI

artificial intelligence

Kunstmatige intelligentie en artificial intelligence, meestal afgekort tot "AI", zijn wiskundige algoritmes die in staat zijn taken uit te voeren waar normaal gesproken menselijk intelligent gedrag voor nodig is.

rpa

robotic process automation

Robotgestuurde procesautomatisering, afgekort tot RPA, is een techniek die gebruikt wordt voor het automatiseren van bedrijfsprocessen, door zogenaamde software-robots. Het is gericht op het automatiseren via de user interface, door het handmatige proces volledig na te bootsen.
Artificial Intelligence (AI) & Robotic Process Automation (RPA) Producten)
Robotic Process Automation RPA

subtitel

machine learning

Binnen AI kennen we twee subsets, machine en deeplearning.
Bij machine learning zal de data scientist het algoritme wat gerichter moeten trainen maar is het wel in staat met minder data en in minder tijd het model te trainen.

subtitel

deep learning

Deeplearning is weer heel sterk in het zien van onderliggende verbanden door enorme hoeveelheden data te analyseren. Daarom maken wij gebruik van machine of deep learning naar gelang het probleem of wens van de verbetering van processen.
artificial intelligence voor bedrijven

ben ik klaar voor AI en RPA?

Stel jezelf de volgende vragen: Welk van mijn processen is repetitief en vereist dat er wordt gelezen, gezien, gesproken, geanalyseerd, voorspelt of beslist? Welke data is beschikbaar, zit hier ongerealiseerde waarde in en kan je je serviceniveau verhogen of je kostenniveau verlagen? Heb je ideeën na het lezen van deze vragen? Dan ben je klaar voor AI en RPA!
bespaard 3-10 x de kosten na 5 jaar
verminderd de menselijke fout
meer inzicht in je processen en data
werkt altijd door:
24 / 7 / 365

SCHAALBAAR

Google Cloud

Onze algoritmes draaien in Google's Cloud, met Europese servers en Europese wetgeving. Dit maakt onze oplossingen veilig, makkelijk in te richten en schaalbaar! Groeit je bedrijf? Dan groeien wij moeiteloos met je mee.

laat je gegevens achter, en wij nemen contact op!

Bericht verzonden!